TRY & BUY

Har du brug for lidt mere tid til at beslutte dig, så kan du nu prøve Maxxum 150 Multicontroller i op til 100 timer. Hvis du efter testperioden ikke ønsker at købe traktoren betaler du kun 75 kr. pr. kørt time, men køber du traktoren, er testtimerne helt gratis – det kalder vi ”Try & Buy”.

Maxxum 150 Multicontroller er udstyret med den revolutionerende ActiveDrive 8 transmission, som har sikret Maxxum serien klassens laveste brændstofforbrug målt i tyske DLG PowerMix test.

Kontakt din lokale Case IH forhandler for mere information om Try & Buy.
Feature Image
Feature Image
BEDSTE MÅDE

Når du styrer din virksomhed fra et kontor ved hjælp af den sidste nye teknologi, forventer du en vis komfort - og da en større del af administrationen af bedriften foregår i marken, sikrer Case IH også den samme standard i din traktor. For dagens traktorførere er kontoret i kabinen, hvilket giver dem mulighed for at styre forskellige opgaver, fra styring af et redskab til overvågning af dets præstation og modtagelse af telefonopkald. Med en Maxxum Multicontroller kan du gøre alt dette og endnu mere i samme komfortstandard, som du forventer af ethvert andet kontor. Mulighed for at vælge mellem forskellige sæder til alle modeller gør det mindre anstrengende at tilbringe mange timer i kabinen.

Feature Image
INTUITIV, BRUGERVENLIG TEKNOLOGI

Intuitiv betjening lige ved fingerspidserne giver dig ubesværet og brugervenlig kontrol Du kan styre din traktors produktivitet med den gennemtestede og ergonomiske Multicontroller, de præcise instrumenter og tydelige displays, som sikrer maksimal effekt, præcist hvor og hvornår det er påkrævet.

Feature Image
PERFEKT BELYSNING

Arbejdsdage, der starter tidligt og slutter sent, er en del af livet som landmand. Derfor giver Case IH dig endnu mere belysningsstyrke med den seneste generation af Maxxum Multicontroller-traktorer. Nye forlygter og nyt design af taget med en fuld 360-graders belysningspakke sikrer, at du ikke kun kan se lige frem for dig, og hvordan tingene ser ud bagpå, men du kan også se helt ud til kanten af dine redskaber.

Se flere detaljer

Betingelser gælder for Try And Buy.

map

FIND DIN FORHANDLER

Kontakt din lokale, autoriserede Case IH forhandler for at få rådgivning om det rigtige Case IH udstyr sammen med en finansiel løsning, der passer til dine behov.

KEND DINE OMKOSTNINGER

Når du investere i nye maskiner handler det ikke bare om at find en maskine, der løser de for hånden værende opgaverne i marken. Det handler om at finde den rigtige maskine til den rigtige pris, og her er det i moderne landbrug vigtigt at kende sine omkostninger. Hos Case IH har vi mange års erfaring for at tilbyde attraktive finansieringer, og med vores nyeste værktøj SAFEGUARD, kan vi også tilbyde en forlænget reklamationsret kombineres med en service aftale, så dine driftsomkostninger er låst flere år frem.

Ta’ en snak med din lokale Case IH forhandler om finansiering og SAFEGUARD.

Se mere »
Feature Image

BLIV KONTAKTET AF DIN FORHANDLER

Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om et bestemt produkt
Kontakt CASE IH